Veelgestelde vragen

Algemeen


Hoe retourneer ik een bestelling?

U kan alle aangekochte artikelen steeds retourneren binnen de 14 dagen nadat u het product hebt ontvangen. Indien u wenst te retourneren, kan u dit heel eenvoudig doen in een paar stappen:

1. Stuur uw ongebruikte artikel(en) terug in hun originele verpakking. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. U mag uw pakket sturen naar volgend retouradres :

Tric NV

Tav Retourdienst

Vijverhoek 41/43

8520 Kuurne

U kan deze ook gratis retourneren door deze af te geven in een van onze winkel te Kuurne of Wondelgem.

2. Meldt uw retour via mail aan info@tric.be tav Retourdienst met vermelding van uw bestelbonnummer. Alleen dan is uw retour geldig.

Belangrijke opmerkingen :

Artikel worden alleen in originele toestand worden verpakt in de originele en onbeschadigde verzenddoos met de originele etiketten. De artikelen moeten samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzing en factuur of aankoopbewijs worden teruggezonden.

De transportkosten met betrekking tot de terugzending worden gedragen door de klant. 


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Standaard geldt een levertermijn van 5 werkdagen voor artikelen die bij ons op stock zijn. Voor artikelen die nog moeten besteld worden, rekenen wij een levertermijn van 10 werkdagen.

Heb je meerdere artikelen besteld, geldt het artikel met de langste wachttijd. Het kan natuurljik ook zijn dat wij de bestelling dan opsplitsen in een deellevering.

Dit zijn enkel de verwachte levertermijnen. Houd rekening met het feit dat dit eventueel kan langer zijn indien het product in backorder zit bij de leverancier.

We leveren niet op wettelijke feestdagen en tijdens het weekend.

Zodra jouw pakje ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een e-mail met verzendbevestiging en daarin jouw persoonlijke Track & Trace-code. Met deze code kan je jouw pakje opvolgen.

Let op: levertermijnen kunnen afwijken indien het artikel in backorder zit bij de leverancier.


Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het tijdstip van de levering?

Is er niemand thuis wanneer het pakje geleverd wordt? De postbode laat een afwezigheidsbericht achter in je brievenbus. Je kan het pakje tot 14 dagen afhalen in het postpunt dat op het bericht is aangeduid.