algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Betaling: al onze facturen zijn behoudens afwijkend beding, contant betaalbaar op onze maatschappelijke zetel te Kuurne. Ten titel van conventionele intrest zal een bedrag van 9,5% per jaar verschuldigd zijn vanaf de vervaldag, en dit van rechtswege, dit is zonder ingebrekestelling in geval de betaling niet geschiedt op de voornoemde vervaldag. Ingeval van gehele of gedeeltelijke niet-betaling van de schuld op de vervaldag, zonder ernstige reden, wordt na vergeefse ingebrekestelling het schuldsaldo verhoogd met 15% met een minimum van 125,00 euro en een maximum van 2000,00 euro, zelfs bij toekenning van termijnen van respijt. Eigendomsvoorbehoud: onverminderd ’s kopers risico met betrekking der goederen behouden wij ons het eigendomsrecht op de geleverde goederen voor tot volledige betaling van de prijs. De betaalde voorschotten blijven de verkoper verworven ter vergoeding van de mogelijke verliezen bij wederverkoop.

Klachten: de handtekening van de koper op de leveringsnota bevestigt de goede staat van de goederen bij ontvangst. Eventuele klachten zijn enkel ontvankelijk binnen de 24u na levering.

Bevoegdheid: alleen de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk zijn bevoegd om van het geschil betreffende facturen of het onderliggend contract kennis te nemen.

Bij toegang of gebruik van de Tric website, of de mobiele versie, dient u te kennen te geven dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen, begrepen en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en andere toepasselijke wetgeving.

RETOUR

U kan alle aangekochte artikelen steeds retourneren binnen de 14 dagen nadat u het product hebt ontvangen. Indien u wenst te retourneren, kan u dit heel eenvoudig doen in een paar stappen:

  1. Stuur uw ongebruikte artikel(en) terug in hun originele verpakking. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. U mag uw pakket sturen naar volgend retouradres :

Tric NV

Tav Retourdienst

Vijverhoek 41/43

8520 Kuurne

U kan deze ook gratis retourneren door deze af te geven in een van onze winkel te Kuurne of Wondelgem.

  1. Meldt uw retour via mail aan info@tric.be tav Retourdienst met vermelding van uw bestelbonnummer en de reden voor de retour, wij verbeteren ons graag!  Alleen dan is uw retour geldig.

Belangrijke opmerkingen :

Artikel worden alleen in originele toestand worden verpakt in de originele en onbeschadigde verzenddoos met de originele etiketten. De artikelen moeten samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzing en factuur of aankoopbewijs worden teruggezonden.

De transportkosten met betrekking tot de terugzending worden gedragen door de klant. 

Zodra jouw pakket bij ons is aangekomen, ontvangt u een e-mail met de retourbevestiging.

Dan bekijken wij of de retour OK is en terug aanvaard kan worden. In dat geval wordt het geld zo snel mogelijk teruggestort. Tric Nv is niet verantwoordelijk voor enige vertraging van terugbetaling.

 

VERZENDING

De portkosten van een bestelling bedragen €5,99 inclusief btw.

Alleen leveringen in België zijn mogelijk.

Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk in 1 pakket. Indien bepaalde artikelen niet voorradig zijn, sturen wij de beschikbare artikelen op en later de rest van de bestelling. U zal hiervan op de hoogte gebracht worden.

In ieder geval kan er slechts maximaal 1 maal verzendkosten aangerekend worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging van de bezorger (post of koerierdienst).

Wenst u geen portkosten te betalen? Geen enkel probleem! U kan een bestelling steeds gratis komen afhalen in een van onze winkels te Kuurne of Wondelgem.

Van zodra de bestelling verzonden wordt dan zal u een trackingscode toegestuurd krijgen zodat u te alle tijde uw pakket kan volgen.

LEVERTERMIJN

Indien voorradig in de winkel bedraagt de levertermijn voor een bestelling 5 werkdagen.

Indien dit nog moet besteld worden dan bedraagt de levertermijn 10 werkdagen.

Tric is niet verantwoordelijk voor een langere levertermijn indien iets in backorder zit door de leverancier.