Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

ENGEL Workwear

F Engel is sinds het bedrijf begon stabiel gegroeid en bevindt zich in een sterke positie met hun hoogwaardige F.ENGEL-werkkleding. 

Waarom kiezen voor F.Engel? De kledij van F.Engel staat bekend om haar uitstekende pasvorm en is superslijtvast. De nadruk ligt op sterk, modern en een voortdurend streven naar verbetering van de pasvorm en de functionaliteit. Bij F.Engel hebben ze voor elk beroep de geschikte werkkledij! Door het gebruik van Cordura op kwetsbare plekken zorgt voor extra slijtvastheid en bescherming tegen scheuren en gaten, zoals bijvoorbeeld op de knieën van een metselaarsbroek.

F. Engel biedt diverse collecties, elk met unieke eigenschappen. Zoek je werkkleding met Hi-Vis? Dan is de Safety collectie de perfecte keuze! Deze collectie heeft niet alleen een fraaie pasvorm, maar er is ook een speciale Safety collectie ontworpen voor vrouwen, zodat ook zij kunnen genieten van goed passende broeken en werkvesten.

Contacteer ons voor meer info omtrent de verschillende collecties!

Ontdek het uitgebreide assortiment van F.Engel!


Duurzame werkkleding

Bij ENGEL Workwear zijn ze altijd bezig met innoveren. De internationale uitdagingen met betrekking tot het klimaat hebben hen daarbij geïnspireerd tot de productie van duurzame werkkleding.

Bij ENGEL Workwear houden ze altijd in hun achterhoofd dat ze een positieve bijdrage willen leveren aan het klimaat. Nu presenteren ze hun nieuwe productlijn, die wordt gemaakt van 50% gerecycled polyester. De vezels die ze gebruiken, worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen. Deze vezels zijn volledig te traceren, waardoor ze kunnen garanderen dat hun producten de juiste hoeveelheid van de juiste soort vezel bevat.


Repreve

REPREVE is de bekendste en betrouwbaarste vezel gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder plastic flessen. Repreve is de enige biologische vezel die een U-Trust-verificatie heeft, die gerecycled materiaal certificeert. Bovendien beschikt Repreve over een unieke technologie genaamd Vezelprinttraceertechnologie. Deze innovatieve methode stelt Repreve in staat om op elk punt in de toeleveringsketen producten te testen. Hierbij wordt nauwkeurig gecontroleerd of deze producten daadwerkelijk Repreve bevatten en of de juiste hoeveelheid van deze duurzame vezel is toegepast.