Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Safety Jogger Professional 

Oxypas maakte deel uit van het merk Safety Jogger en is hernoemd naar Safety Jogger Professional. Hierbij garandeert Safety Jogger dezelfde professionele kenmerken, maar dit met vele verbeteringen en zelfs een betere kwaliteit.

Safety Jogger is een internationaal PBM-merk. Met een duidelijke focus op kwaliteit, comfort en prijsstelling ontwikkelt Safety Jogger het juiste schoeisel voor elke job.

Werkschoenen van Safety Jogger Professional zijn geschikt voor de zorg, schoonmaak, horeca, schoonheid en wellness en de food industrie.

De werkschoenen zijn extreem licht en flexibel en schokabsorberend. Opgebouwd uit soepele materialen voor een optimaal comfort. Dankzij de gepatenteerde buitenzool garandeert Safety Jogger u een maximale grip op droge en natte oppervlakten.

De schoenen zijn gemaakt uit hoog kwalitatief materiaal en hebben het CE EN 20347-certificaat.

De Safety Jogger Professional werkschoenen kunnen veilig gewassen worden op 90° in de machine. Sommige modellen kunnen ook gesteriliseerd worden.

Safety Jogger Professional staat voor:

Meer veiligheid dankzij een uitrusting die aangepast is aan de risico en vereisten van uw beroep (CE-norm, antislip, antistatisch,…).

Meer Comfort dankzij ultralichte schoenen die een optimale houding bevorderen en rugklachten voorkomen.

Meer stijl met lederen en houten modellen, pastel of flashy - geef uw outfit een kleurrijke toets.

Met Safety Jogger Professional bent u klaar om aan uw werkdag te beginnen!