Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Redbrick Safety Sneakers

Je leeft maar één keer, dan wil je wel lol maken en er goed uitzien. Die lompe veiligheidsschoenen, dat kan echt niet meer. In 2008 introduceerde Rebrick de eerste safety sneaker. Een veiligheidsschoen, maar dan mooi. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen paar verkocht en blijven ze verder innoveren. In 2018 werd de Redbrick Motion collectie gelanceerd: extreem licht en zeer comfortabel, speciaal voor gebruik in magazijnen en logistiek.

Redbrick brengt jouw stijl naar het werk. Want wij geloven dat veiligheid en stijl elkaar niet uitsluiten, maar juist aanvullen. Kiezen, waarom zou je? Met onze safety sneakers zorgen we dat alle voeten op de werkvloer optimaal beschermd zijn én dat iedereen er ook nog eens goed uitziet. Want dat is het visitekaartje voor het werk dat jullie leveren.

Circulaire Werkschoenen

Redbrick is via haar distributeur medeoprichter van de Circular Footwear Alliance (CFA). Deze alliantie is gericht op het zoveel mogelijk behouden en hergebruiken van grondstoffen. Dit betekent onder andere dat je jouw gebruikte Redbrick werkschoenen altijd in kan leveren bij diverse inzamelpunten (CFA Boxen) waarvan er inmiddels meer dan honderd zijn. Redbrick past steeds meer circulaire principes toe in haar ontwerp en productie, zodat op den duur onze werkschoenen zoveel mogelijk gemaakt zullen zijn van componenten die na gebruik nogmaals ingezet kunnen worden.