Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Segers

De kleding van Segers is vooral gekend voor zijn kokskledij. Verschillende getalenteerde en bekroonde Zweedse chefkoks kiezen voor dit merk. Echter de kledij van Segers biedt zoveel meer. Denk maar aan de kledij voor de eerste kelners, serveersters, bartenders, hotelreceptionisten en zelfs zorgpersoneel. Segers biedt hoge kwaliteit, design dat de visie van uw bedrijf weerspiegelt, functionaliteit en comfort. Want de juiste werkkledij werkt gewoon beter!

Sinds 1943

Segers is een familiebedrijf opgestart in 1943. De bedrijfsfilosofie is sedertdien dezelfde: "het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding voor keukens, restaurants, hotels en de zorg."

Zweedse kwaliteit

Segers is een Zweeds bedrijf en het Scandinavische gevoel vindt u ook terug in hun kledij. Segers combineert mode met functie. Veel van hun producten zijn verkrijgbaar in klassieke, tijdloze varianten die nooit uit de mode geraken. Andere collecties zijn wat actueler en volgen de trends en uitstraling van het seizoen. Welke uitstraling u ook kiest de kledingstukken van Segers gaan lang mee!

Ambachtelijk

Alle collecties van Segers worden ontwikkeld in Boras en in hun eigen fabrieken geproduceerd. Doordat men volledige controle heeft, vanaf de eerste steek tot het eindproduct, garanderen ze u de best mogelijke kledij!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Segers wilt men dat alle medewerkers een prettig leven hebben, ongeacht in welk land ze wonen. Men heeft een duidelijke gedragscode die ervoor zorgt dat de mensenrechten, het arbeidsrecht, de milieuverantwoordelijkheid en de anti-corruptieregels altijd handhaven.