Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Seven Seas

Seven Seas Copenhagen by ID heeft een uitgebreid assortiment hemden, T-shirts, polo's.. voor zowel dames als heren! De kledij van Seven Seas springt eruit door zijn onberispelijke kwaliteit. De hemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen (slimfit, regular fit). Bovendien zijn de meeste hemden van Seven Seas strijkvrij. Dit betekent dat ze minimaal of niet hoeven te worden gestreken!

Eenvoudig onderhoud

Verschillende Seven Seas overhemden zijn van Easy-Care kwaliteit en hoeven minimaal te worden gestreken. Voor het beste resultaat moet het overhemd na het wassen worden gestreken voordat het helemaal droog is. De hemden kunnen ook op lage temperatuur in de droogkast om daarna op een hanger te laten drogen.


Strijkvrij

De meeste hemden van Seven Seas zijn strijkvrij! Dit betekent dat ze minimaal of niet gestreken hoeven te worden. Na het wassen (en eventueel drogen in de droogkast op lage temperatuur) hang je het hemd op een hanger en is het klaar voor gebruik.


Verschillende kragen

Wist je dat er verschillende kragen zijn bij een overhemd? Hieronder vindt u een korte uitleg omtrent de verschillende kraagstijlen. 

Cutaway kraag

Een cutaway kraag is een gedurfde en moderne stijlkeuze. De kraag ontstond in de jaren dertig van vorig eeuw. Deze kraag is ideaal bij gebruik van stropdassen en wordt beschouwd als één van de meer formele kraagtypes.

Kent-kraag

De Kentkraag is een echte allrounder! Vaak wordt deze kraag de Windsor-kraag genoemd. Deze kraag onderscheidt zich door een iets bredere vorm, waardoor deze kraag een modernere uitstraling heeft.

Regular kraag

De kraagpunten van de gewone kraag zijn breder gespreid dan van de kentkraag. Daardoor is deze geschikt voor bredere stropdasknopen. Deze soort kraag past voor elke gelegenheid.

Button-Down kraag

De button-down kraag werd in de jaren 1800 in Engeland geïntroduceerd om polospelers te helpen om hun halsbanden op hun plaats te houden. Deze kraag is ideaal voor wie op zoek is naar een nette look.